PITH-Solutions

Integrale veiligheid bij veilig werken op hoogte

Referenties

De valbeveiligingsoplossingen van PITH-Solutions bewijzen al bij honderden objecten hun waarde: van corporatiewoning tot sluisinstallatie.

Amersfoort – Schatsberg

40 eengezinswoningen met aanbouwen en losse bergingen

Bij deze woningen konden wegens schuttingen en groen om de bergingen geen steigers geplaatst worden voor dakonderhoud. Dankzij het HS-systeem kunnen dakdekkers veilig het dak op zonder in de tuin van bewoners te hoeven komen.

Nijmegen – de Kempenaerstraat

240 eensgezinswoningen met aanbouwen

De bergingen achter deze reiken tot zes meter buiten de gevel. Door goede plaatsing van het anker kunnen zowel de bergings- als de hoofddaken veilig onderhouden worden. Ook wordt het systeem gebruikt voor schilderwerk aan kozijnen.

Woudenberg – sluis Valleikanaal

Onderhoud sluisbedieningsinstallatie

Op deze locatie staat een sterke, gevaarlijke stroming. Dankzij het VS-systeem zijn gebruikers op 5,5 meter hoog aangelijnd en kunnen ze de installatie veilig onderhouden. De ankers zijn met speciale inschroefhulzen in het fietspad langs de sluis verwerkt, zodat recreanten er geen last van hebben.

Utrecht – Jaarbeursplein

Kantoor (modelwoning)

Doel van deze modelwoning is bezoekers te inspireren op het gebied van duurzaamheid. Aan de rand van de (lichte) dakconstructie liggen zonnepanelen. Het HS-PLUS-systeem maakt veilig en onbelemmerd onderhoud ervan mogelijk.

Amersfoort – Hoornplatsoen

11 eengezinswoningen met losse bergingen
Toepassing: onderhoud daken

De woningen maken deel uit van een VvE-complex, in een gebied met regelmatige wateroverlast op straat. Dankzij de bergingsfunctie van de ankerputten is dit probleem bij dit complex opgelost.

Nijmegen – Tak van Poortvlietlaan e.o.

29 garages

Het systeem is geplaatst om veilig werken mogelijk te maken tijdens het vervangen van dakbedekking. De investering verdient zichzelf snel terug, doordat het systeem de komende tientallen jaren ook voor onderhoud beschikbaar is.

Bekijk PITH in de praktijk

Benieuwd wat onze oplossingen in úw specifieke situatie kunnen betekenen? Maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan een van onze modelwoningen in Amersfoort en Nijmegen.