PITH-Solutions

Integrale veiligheid bij veilig werken op hoogte

Over PITH

Wie op hoogte werkt, moet dat veilig kunnen doen. Daar is iedereen het wel over eens. Maar hoe organiseer je dat efficiënt? Betekent veilig werken op hoogte per se dat het werk ook omslachtiger wordt, en veel extra kosten met zich meebrengt?

Video afspelen

De oprichters van PITH-Solutions hebben hun sporen verdiend in de wereld van bouw en vastgoedbeheer. André Tijssen en Ron van der Wal deelden een belangrijke overtuiging: dat werken op hoogte veiliger kan en moet, én dat het veel makkelijker zou moeten kunnen, tegen minder kosten.

Die overtuiging bracht ze ertoe een compleet nieuw valbeveiligingsconcept te ontwikkelen. Na vier jaar van ontwikkeling werd het concept in 2017 gecertificeerd, en inmiddels wordt het toegepast op honderden objecten in Nederland én over de grens.

De mens achter PITH-Solutions

André Tijssen medeoprichter van PITH-Solutions heeft zijn sporen verdiend in de wereld van bouw en vastgoedbeheer. André Tijssen heeft een belangrijke overtuiging: dat werken op hoogte veiliger kan en moet, én dat het veel makkelijker zou moeten kunnen, tegen minder kosten.

Die overtuiging bracht hem ertoe een compleet nieuw valbeveiligingsconcept te ontwikkelen. Na vier jaar van ontwikkeling werd het concept in 2017 gecertificeerd, en inmiddels wordt het toegepast op honderden objecten in Nederland én over de grens.

André Tijssen heeft meer dan 25 jaar ervaring met planning, aansturing en strategie rondom grootschalig onderhoud van woningen. Hij stond hij aan de wieg van het vernieuwende PITH-concept. Tevens heeft hij veel ervaring opgedaan om organisaties klant-gestuurd te maken.

André Tijssen
+31 (0)6 51 26 77 89
andre@pith-solutions.com