PITH-Solutions

Integrale veiligheid bij veilig werken op hoogte

Over PITH

Wie op hoogte werkt, moet dat veilig kunnen doen. Daar is iedereen het wel over eens. Maar hoe organiseer je dat efficiënt? Betekent veilig werken op hoogte per se dat het werk ook omslachtiger wordt, en veel extra kosten met zich meebrengt?

Video afspelen

De oprichters van PITH-Solutions hebben hun sporen verdiend in de wereld van bouw en vastgoedbeheer. André Tijssen en Ron van der Wal deelden een belangrijke overtuiging: dat werken op hoogte veiliger kan en moet, én dat het veel makkelijker zou moeten kunnen, tegen minder kosten.

Die overtuiging bracht ze ertoe een compleet nieuw valbeveiligingsconcept te ontwikkelen. Na vier jaar van ontwikkeling werd het concept in 2017 gecertificeerd, en inmiddels wordt het toegepast op honderden objecten in Nederland én over de grens.

De mensen achter PITH-Solutions

André Tijssen heeft meer dan 20 jaar ervaring met planning, aansturing en strategie rondom grootschalig onderhoud van woningen. In 2013 stond hij aan de wieg van het vernieuwende PITH-concept. Naast zijn werk als mede-eigenaar van PITH-Solutions is André directeur van het Stimuleringsfonds Leren-Werken Gebouwde Omgeving.

André Tijssen
+31 (0)6 51 26 77 89
andre@pith-solutions.com

Ron van der Wal kent de wereld van bouw en onderhoud van A tot Z. Al meer dan 14 jaar is hij als zelfstandig ondernemer actief. En met meer dan 36 jaar vakkennis is hij een echte specialist op alle vakgebieden in de bouw, in zowel Nederland als daarbuiten. De hands-on ervaring die hij daarbij opdeed met werken op hoogte combineert hij met een duidelijke visie en ondernemerschap.